INFORMATII TRANSPORT

Nu ezitati sa ne contactati: 

Relatii clienti  : 0770 825 964

Email : luxextravagance.ie@gmail.com

 

Livrarea este disponibila pe tot teritoriul Romaniei.

Primiti sms de confirmare imediat dupa ce a-ti completat comanda.

Coletul ajunge în 2-5 zile lucrătoare in limita stocului disponibil. Trimitem prin curier.  

Taxa de transport este de 18 de lei, plata ramburs oriunde in Romania.

 

Politica de returnare:


Politica de returnare durează 14 zile lucratoare din momentul in care a-ti primit produsul . Dacă au trecut 14 zile lucratoare din momentul in care a-ti intrat in posesia produsului , din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur , elementul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Returul (dacă este cazul) Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea returului.

Rambursarea întârzie sau lipsă (dacă este cazul) Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar. Apoi, contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial. Apoi contactați banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, contactați-ne la adresa luxextravagance.ie@gmail.com . sau la numărul de telefon 0770 825 964.

Adresa Retur plus informatii contact :

Relatii clienti : 0770 825 964
Email : luxextravagance.ie@gmail.com.

Nu acceptam livrare prin intermediul Postei Romane , doar curieri autorizati.

 

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea elementului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.


Va multumim !

 

*Pentru retururi sau schimburi va rugam sa ne anuntati in prealabil