INFORMATII TRANSPORT

Nu ezitati sa ne contactati: 

Intrebare Raspuns
Care sunt materialele folosite pentru hainele dvs.? Folosim bumbac 100% și materiale de calitate pentru a asigura autenticitatea și confortul hainelor noastre.
Cum pot alege mărimea corectă? Avem un ghid de mărimi pentru fiecare produs. Te rugăm să îl consulți pentru a alege mărimea potrivită.
Ofertați schimburi sau retururi? Da, oferim schimburi sau retururi gratuite în cazul în care produsul nu îndeplinește așteptările dvs.
Cum pot contacta serviciul clienți? Puteți suna la numărul nostru de telefon 0770.825.964 sau ne puteți scrie un email la adresa noastră.
Care este timpul de livrare? Livrăm în maxim 48 de ore. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea de Livrare de pe site.
Ce se întâmplă dacă produsul are defecte? Vă rugăm să ne contactați imediat. Vom rezolva problema și vom asigura înlocuirea sau rambursarea.
Pot comanda prin telefon? Da, puteți plasa comenzi telefonice la numărul 0770.825.964. Vă stăm la dispoziție pentru asistență.
Cum se curăță hainele tradiționale? Vă recomandăm spălarea la mașină la 30 de grade sau spălare manuală. Găsiți mai multe detalii pe site.
Ce beneficii aduc hainele tradiționale în garderoba? Hainele tradiționale adaugă o notă distinctă și autentică garderobei dvs., reflectând identitatea culturală.
Cum pot plăti pentru comanda mea? Acceptăm carduri de credit/debit și plăți online securizate. Detalii complete sunt disponibile pe site.
Oferiți cadouri surpriză la comenzi? Da, oferim cadouri surpriză pentru fiecare comandă, pentru a vă arăta aprecierea noastră.

Nu ezitati sa ne contactati: 

Relatii clienti  : 0770 825 964

Email : luxextravagance.ie@gmail.com

 

Livrarea este disponibila pe tot teritoriul Romaniei.

Primiti sms de confirmare imediat dupa ce a-ti completat comanda.

Coletul ajunge în 2-5 zile lucrătoare in limita stocului disponibil. Trimitem prin curier.  

Taxa de transport este de 18 de lei, plata ramburs oriunde in Romania.

 

Politica de returnare:


Politica de returnare durează 14 zile lucratoare din momentul in care a-ti primit produsul . Dacă au trecut 14 zile lucratoare din momentul in care a-ti intrat in posesia produsului , din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur , elementul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Returul (dacă este cazul) Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea returului.

Rambursarea întârzie sau lipsă (dacă este cazul) Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar. Apoi, contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial. Apoi contactați banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, contactați-ne la adresa luxextravagance.ie@gmail.com . sau la numărul de telefon 0770 825 964.

Adresa Retur plus informatii contact :

Relatii clienti : 0770 825 964
Email : luxextravagance.ie@gmail.com.

Nu acceptam livrare prin intermediul Postei Romane , doar curieri autorizati.

 

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea elementului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.


Va multumim !

 

*Pentru retururi sau schimburi va rugam sa ne anuntati in prealabil