Politica de rambursare

Politica de rambursare

-----
Politica de rambursare durează 14 de zile din momentul in care a-ti primit produsul . Dacă au trecut 14 de zile de la cumpărarea dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o ambursare, elementul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. 

Rambursări (dacă este cazul) Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit în termen de 14 zile lucratoare de la primirea returului.

Rambursarea întârzie sau lipsă (dacă este cazul) Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar. Apoi, contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial. Apoi contactați banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, contactați-ne la adresa  sau la numarul de telefon 0770 825 964.

 

 Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea elementului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.